Emag

luni, 15 aprilie 2013

Clubul de dezbateri ASAFFI, ediţia a II-a

     Cum prima ediţie s-a bucurat de succes, lansăm invitaţia şi pentru a doua ediţie a Clubului de dezbateri ASAFFI. Aşadar, te aşteptăm miercuri seara de la ora 20:00 în sala D1 a corpului D (la parter) să vorbim despre Pedeapsa cu moartea- între contestare şi acceptare.
     Este morală aplicarea acestei pedepse în rândul condamnaţilor de către lege?
     Aceasta este una dintre întrebările pe care le lansăm şi pe care cele două echipe le vor dezbate. Desigur, publicul este invitat să intervină ulterior cu întrebări, sugestii sau completări. Nu există opinii greşite, aşa că, dacă ai una, vino să ţi-o exprimi!
     Clubul de dezbateri îşi propune să lanseze discuţii între participanţi şi astfel să încurajeze vorbitul în public al participanţilor şi susţinerea unei opinii prin argumente. Evenimentul se încheie cu alegerea a cinci bileţele de către cinci voluntari din public. Pe bilete se va găsi câte o temă diferită, pe marginea căreia, voluntarul va ţine un discurs de două minute.
     Aşadar, miercuri seara vino în sala D1 să fii pro sau contra ideii puse în discuţie, vino să îţi formezi o opinie, vino să participi la o discuţie antrenantă, unde fiecare ascultă pe fiecare.

Niciun comentariu:

Emag