Emag

marți, 21 septembrie 2010

Stand de informare pentru bobocii Facultății de Filosofie și Științe Social Politice Iași

Voluntarii A.S.A.F.F.I. vor organiza un stand de informare pentru noii studenți ai Facultății de Filosofie și Științe Sociale Politice, în două locații.

Voluntarii doresc să îi informeze și îndrume pe studenți știind la rândul lor cum este să fii proaspăt student neștiind sălile, materiile, profesorii. Din propriile experiențe și informații din regulamentele Universității îi vom îndruma încă din primele zile.

Primul stand va fi în perioada 23-25 septembrie pe holul de lîngă Amfiteatrul Mihail Kogălniceanu, între orele 10:00 – 14:00, iar al doilea stand în perioada 27 – 29 septembrie 2010, între orele 10:00 – 14:00, pe holul de pe lîngă secretariat.

Proiectul se bucură de sprijinul Facultății.

Pentru mai multe informții: http://asaffi-cuza.blogspot.com/

Sau la adresa de e-mail: asaffi.cuza@gmail.com

A.S.A.F.F.I. pe Facebook, Twitter si Youtube

Zilele acestea au fost create încă căteva conturi pe rețelele sociale pentru a promova și distribui mai eficient mesajele transmise de noi prin acțiunile și proiectele noastre.
Însă pentru ca mesajul să fie transmis mai departe avem nevoie de ajutorul vostru. Avem nevoie de contribuția voastră, de feed-back și "ghionturi" pentru a ști dacă au impact sau nu, dacă sunt organizate eficient sau nu, dacă trebuie imbunătățite.
Vă invităm să dați join paginii noastre de Facebook, follow pe contul de Twitter sau să vă uitați pe canalul nostru de pe Youtube.

Facebook - http://www.facebook.com/pages/ASAFFI/119738114747899
Twitter - https://twitter.com/ASAFFI_CUZA
Youtube - http://www.youtube.com/user/ASAFFICuza

Emag