Emag

vineri, 27 aprilie 2012

Tineri pentru democrație

            A.S.A.F.F.I. lansează proiectul „Tineri pentru democrație” miercuri, 2 mai 2012, la ora 14, la Școala Normală „Vasile Lupu”, Iași.
            Proiectul a fost inițiat de Asociația Studenților și Absolvenților Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, Iași – în semestrul al doilea al anului universitar 2011 - 2012 – cu susținerea Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice. „Tineri pentru democrație” este coordonat direct de către Vasile Brașovanu, Secretar General al A.S.A.F.F.I..
            Proiectul va debuta cu o activitate adresată atât studenților, cât și liceenilor, intitulată „Sisteme electorale în România înainte și după 1989”, susținută la Școala Normală “Vasile Lupu”, Iași. Această activitate își propune să îi familiarizeze pe tineri cu privire la practicile electorale în România din perioada comunistă, respectiv perioada capitalistă și să realizeze o paralelă între cele două sisteme. Participarea tinerilor la procesul electoral, decizional, are un rol important în construcția unei culturi politice participative mature, deschisă provocărilor contemporane, sprijinind totodată tinerii să înțeleagă mecanismele de funcționare a sistemelor electorale, precum și a instituțiilor.   
            Dialogul cu generația tânără asigură o mai eficientă participare la procesul decizional, dată fiind rata scăzută a participării tinerilor la vot. Aceștia vor avea ocazia să ia parte la concursuri, la dezbaterea organizată și, de asemenea, vor viziona scurte secvențe de film, relevante temei activității.
             Pentru mai multe informații cu privire la proiect ne puteți contacta la adresa de e-mail: asaffi.cuza@gmail.com.
Persoana de contact: Brasovanu Vasile - 0751938604,  vasilebrasovanu@yahoo.com

Cu aleasă considerație,
Echipa A.S.A.F.F.I.

miercuri, 18 aprilie 2012

Sport şi aventură în natură cu Decathlon!


Pe 21-22 aprilie, în intervalul orar 11:00-18:00, Decathlon a pregătit Ieșenilor un eveniment inedit. Astfel, pasionații sporturilor în natură vor putea participa la cursurile de tir cu arcul, care au făcut multă vâlvă în blogosfera Ieșeană.

Acest eveniment va avea loc în magazinele Decathlon din orașe precum Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov şi Piteşti.

Pentru mai multe detalii accesați pagina Decathlon.

Emag