Emag

vineri, 2 octombrie 2009

Zilele bobocilor la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iasi 2009




Eşti boboc şi nu înţelegi încă tot ce se întâmplă în jurul tău? E firesc, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” este mare ca un oraş cu aproape 40.000 de locuitori. Dacă ai nevoie de un ghid pentru a te descurca mai bine în tot ce priveşte studenţia, te aşteptăm în Aula Mihai Eminescu din Corpul A al Universităţii între 12 şi 16 octombrie de la ora 18.00 pentru a participa la Zilele Bobocilor - evenimentul de la care nu ar trebui să lipsească nici un student din primul an.

Aici vei afla lucrurile de care ai nevoie pentru a deveni un absolvent de succes. În plus, va trebui doar să adaugi puţin entuziasm şi un pic de tinereţe, pentru a descoperi în scurt timp de ce toată lumea spune că studenţia e cea mai frumoasă perioadă din viaţa unui om. Vei putea primi premii şi vei urmări momente artistice susţinute de colegi mai mari.


Programul


12 octombrie

Cunoaşte universitatea ( pe cine suni când nu merge net-ul în cămin? cine îţi dă aspirină când răceşti? unde sunt bibliotecile?)


13 octombrie

Şcoală (cum primeşti burse de studiu? ce este un credit? cum poţi să tragi cu ochiul în catalog? unde au dispărut lucrările de control?)


14 octombrie

Burse în străinătate (alege ţara, noi îţi spunem cum să ajungi acolo. Astăzi vei face cunoştinţă şi cu centrele culturale străine din Iaşi)


15 octombrie

Carieră (cum să îţi îmbunătăţeşti de pe acum şansele de angajare)


16 octombrie

Asociaţii studenţeşti (proiecte, prieteni şi distracţie)

Te aşteptăm!


Pentru mai multe informatii: www.uaic.ro

Niciun comentariu:

Emag