Emag

duminică, 11 septembrie 2011

Let's Do It, Romania!




Let's Do It R
omania este unul dintre cele mai mari și cu impact proiect al societății civile românești. Având drept model filmulețul Estoniei din 2008 care a dat startul curățeniei, în România anului 2010 și noi am aplicat aceeași tactică de ecologizare, activitate desfășurață în paralel cu cele din Letonia, Lituania, Portugalia, Slovenia și India.





De c
e te-ai implica?



- Pentru că și alții o fac, și când spun alții mă refer și la țările participante la „Let’s Do It! World”.

- Chiar și vedetele participă și susțin această cauză, tu de ce nu ai face-o? Zoli de la Sistem, Mihai de la Hi-Q, Adrian Despot de la Vița de Vie, Bitză, Diana Dumitrescu, Dana Rogoz și Cornel Ilie de la Vunk doresc o Românie mai curată, pe tine nu te-ar încânta acest lucru?
- Resursele unei țări nu se fac la imprimantă iar ecologia este esențială pentru umanitate. Ecologizarea și reciclarea protejează aceste resurse pentru generațiile următoare.
- Poluarea de orice tip afectează planeta noastră, calitatea vieții noastre, sănătatea pe care ne chinuim din răsputeri să o salvăm cu tone de medicamente consumate, prin urmare de ce nu ai grijă de tine? Doar nu crezi că găurile din stratul de ozon al planetei sunt motive de bucurie globală…
- Dacă nu o faci pentru tine măcar gândește-te la generațiile viitoare… Mi-e greu să cred că ești indiferent/ă la viața viitorilor tăi copii (asta în caz de nu ai deja) sau a copiilor rudelor tale care merită o viață mai bună decât a noastră.

Decizia îți aparține, echipele județene te așteaptă la curățenia generală de pe 24 septembrie. Mai sunt 13 zile, ce mai aștepți? Pentru mai multe detalii accesează pagina campaniei sau blogul acesteia, iar pentru înscrieri completează formularul pus la dispoziție de organizatori.
Let's Do It Romania - 24 Septembrie 2011

Niciun comentariu:

Emag