Emag

luni, 28 noiembrie 2011

Lansarea proiectului Voluntariatul in cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi

Săptămâna trecută a fost una extrem de importantă pentru asociația noastră! Lansarea raportului de cercetare Voluntariatul în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași la finele Anului European al Voluntariatului poate fi considerat cu ușurință un omagiu adus voluntarilor și o recunoaștere a eforturilor acestora.


Pe această cale dorim să le mulțumim invitaților noștri pentru prezența la acest eveniment dar și pentru interesul manifestat pentru această temă:
Cadrul select al Librăriei Humanitas situată pe strada Lăpușneanu a creat o atmosferă plăcută și elegantă, motiv pentru care le mulțumim pentru scurta găzduire și sperăm să vă călcăm pragul în curând și cu alte lansări de proiecte.

Voluntariatul reprezintă o temă actuală de foarte mare interes datorită efectelor asupra societății. Așa cum ne-au confirmat respondenții acestei cercetări imaginea voluntariatului este una pozitivă, voluntarii sunt familiarizați cu beneficiile acestei practici iar voluntariatul internațional devine din ce în ce mai atractiv datorită numeroaselor beneficii.

Mai multe informații despre această cercetare vă vor fi puse la dispoziție în zilele următoare.

Niciun comentariu:

Emag