Emag

duminică, 25 martie 2012

BizCamp, prima editie nationala si mai mult entuziasm


Organizatori: Inspire Business
Date cheie: 3 mai 2012
Loc: Hotel Ramada

Ai nevoie de un impuls în ceea ce priveşte viitoarea ta carieră?

De câţi tineri profesionişti e nevoie pentru a avea o generaţie de lideri? Cât trebuie să citeşti pentru a te considera pregătit? De cât curaj e nevoie pentru începutul de carieră pe care ţi-l doreşti?

BizCamp te invită să descoperi singur răspunsul la aceste întrebări prin temele propuse, specialiştii pe care îi vei cunoaşte şi resursele pe care ţi le împărtăşeşte în cadrul celei de-a 7-a ediţii. Ziua de 3 mai este dedicată orientării profesionale şi dezvoltării personale ale tinerilor prin instrumente moderne de formare: conferinţe, workshopuri şi seminarii, o adevărată oportunitate pentru a interacţiona cu antreprenori, traineri şi manageri din companii, tineri ambiţioşi şi pasionaţi de ceea ce fac.

Această ediţie dezvolta, într-o manieră interactivă, patru teme principale Career Strategy, Life And Goal Management, Emoţional Intelligence şi Personal Branding, vor fi prezentate în cadrul conferinţelor de specialişti, reprezentanţi din companii sau experţi. În cadrul workshopurilor, prin studii de caz, discuţii şi dezbateri, vei interacţiona cu oameni din corporaţii, vei avea acces la know-how-ul şi cultură specifice acestora şi posibilitatea să te identifici şi să te conectezi la valorile unui viitor angajator.

Se organizează prima ediţie naţională!

Din dorinţa de a ajunge la studenţii din întreaga ţară, se organizează prima ediţie naţională! Cu acelaşi entuziasm şi profesionalism, vor fi abordate oraşele Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara cu un mesaj puternic de încurajare pentru tinerii aflaţi la început de drum. Aşadar, organizatorii se vor bucura să facă cunoştinţă cu studenţii universităţilor din aceste oraşe pe datele:

· 23 – 24 aprilie, la Hotel Howard Johnson – Bucureşti;

· 03 mai, la Hotel Ramada – Iaşi;

· 08 mai, la Hotel Tulip Inn Sunny Hill – Cluj;

· 10 mai, Hotel Timişoara – Timişoara.

Cu ce ne va surprinde această ediţie?

Mai mult, se lansează a 11-a ediţie a Ghidului de Carieră! Într-un format profesionist, dar colorat şi entuziast, ghidul te informează şi motivează prin articole, concursuri, exerciţii de psihologie şi de perspicacitate, sfaturi şi interviuri cu mentori. Prin mediul pe care îl creează, evenimentul este un prim pas pentru tine să iei iniţiativa, să îţi descoperi potenţialul, să îţi stabileasti obiectivele, să îţi alegi modele cu scopul de a avea traseul profesional dorit.

BizCamp îţi oferă oportunităţi multiple să cunoşti mediul corporate în care îţi doreşti să te dezvolţi prin posibilitatea depunerii CV-ului la locaţia evenimentului pentru a-l trimite ulterior acestora, dar şi prin sesiunile de consultanţă face-to-face cu reprezentanţi din companii cu renume, care se vor desfăşura în pauză dintre conferinţe şi workshopuri. Vei avea acces la cultura organizaţională corporatista, la cerinţele şi deopotrivă, la aşteptările existente în piaţă, direct de la specialişti din domeniu.

Tineri implicaţi, antreprenori şi lideri inspiraţi, reprezentanţi din companii şi agenţii, mult entuziasm, interviuri, propuneri, noi concursuri şi premii sunt elemenetele care descriu BizCamp şi care transforma fiecare ediţie într-o reuşită.Link

Dacă te-am convins şi vrei să participi la BizCamp, ediţia a 7-a, în oricare dintre oraşele menţionate, înscrie-te pe site: www.bizcamp.inspirebusiness.ro/inscriere.html. Pentru informaţii suplimentare, nu ezita să contactezi organizatorii la sofia.frunza@inspirebusiness.ro.

Vino şi tu la încă o ediţie reuşită BizCamp!


Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Emag