Emag

duminică, 27 octombrie 2013

Prima editie a Clubului de dezbateri ASAFFI din acest an

     În seara de 28 octombrie, în sala D1 a Universității „Alexandru Ioan Cuza”, va avea loc o dezbatere pe tema „Desființarea televiziunii de stat”.
     Aceasta va fi prima dezbatere din cadrul Clubului de dezbateri ASAFFI din acest an, unde se vor aduce argumente pro si contra desființării televiziunii de stat. Această dezbatere are ca scop educarea studenților în formularea și susținerea propriilor argumente. Dintre cele două echipe, formate din membrii ASAFFI și SPP (Societatea pentru Psihologie), un juriu o va alege pe cea câștigătoare. În timpul jurizării, cei prezenți la dezbatere vor fi invitați să extragă bilețele cu cuvinte pe baza cărora vor trebui să susțină un discurs de cel puțin două minute.
     Acest exercițiu de public speaking îi va provoca pe curajoși să fie creativi, dar va ajuta și la întreținerea atmosferei și a amuzamentului.  Dezbaterea va fi, așadar, prima activitate din acest an universitar și va fi evenimentul de deschidere în ceea ce privește următoarele proiecte organizate de ASAFFI.

Niciun comentariu:

Emag