Emag

marți, 18 noiembrie 2014

                                 
Votul cenzitar

(PRO-CONTRA)

              Joi? Ce este joi? Joi Are loc o dezbatere marca ASAFFI! Dacă ești interesat de modul în care lipsa educației ar putea reprezenta un obstacol în exprimarea dreptului la vot, vino sa dezbați acest subiect alături de ASAFFI (Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor Facultăţii de Filosofie Iaşi). Dezbaterea va avea loc pe 20 noiembrie , ora 20:00, în sala D1 a Corpului D din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza”.

            Dezbaterea a devenit o tradiție pentru ASAFFI iar acest eveniment se adresează  tuturor celor pasionați de dezbateri, dar și celor ce vor sa afle lucruri noi despre votul cenzitar. Echipele vor fi formate din cate doua persoane. Argumentele vor fi puternice si greu de combătut.  Tu de care parte a taberei ești?

           Ca să nu ne plictisim, în timp ce juriul va delibera echipa câștigătoare, 5 dintre persoanele din public vor fi provocate să susțină un discurs spontan prin tragerea la sorți a unui bilețel cu tema ce urmează a o discuta. Toate acestea au un scop. Pe lângă faptul ca fiecare paticipant află câte ceva despre tema dezbaterii, are ocazia sa-și dezvolte aptitudinile de public speaking  și să-și dovedească creativitatea și spontaneitatea. 

Un comentariu:

Salers of Used Laptop spunea...

nice information for a blogger…it is really helpful

Emag