Emag

luni, 13 aprilie 2009

CineFAN - "Din dragoste de cinema"

CineFAN - "Din dragoste de cinema"

In perioada 25 septembrie – 3 octombrie va avea loc la Iasi prima editia a Festivalului Inrenational de Film Independent.
Asociatia Romana de Film Independent (ARFI), in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi organizeaza intre 1 aprilie – 1 iulie programul educational CINEFAN, sectiune a Festivalului Inrenational de Film Independent. Programul are ca scop promovarea filmului romanesc, prin care toti iubitorii de film si de cinema pot interactiona cu cineastii si se pot “imprieteni” cu filmul, prin realizarea unor filme de cine-amatori, care pot participa la selectia sectiunii ALT-fel, din festival.Mai multe informarii pe site-ul www.cinefan.ro.
In aceasta saptamana va veni la Iasi regizoarea Iulia Rugina. Miercuri, 15.04.09, intre orele 17,00 – 19,00 vor avea loc la Casa de Cultura a Studentilor cateva proiectii de film ale regizorului invitat, urmate de un dialog intre public si invitatul special. Joi, 16.04.09, de la ora 17,00 regizoarea va sustine un workshop (tot la Casa de Cultura a Studentilor).
Daca sunteti cinefili inraiti sau doar curiosi va asptetam. Intrarea este gratuita.


Niciun comentariu:

Emag