Emag

miercuri, 8 aprilie 2009

Participati la Targul Voluntariatului Bucuresti 2009

In perioada 11-17 mai 2009 se desfasoara in toata tara Saptamana Nationala a Voluntariatului, eveniment initiat si sustinut de catre Pro Vobis – Centrul National de Voluntariat in parteneriat cu Reteaua Centrelor de Voluntariat din Romania. In acest an ne aflam la cea de-a VIII editie si ne bucuram de sustinerea financiara a Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune.


In data de 16 mai Centrul de Voluntariat Bucuresti impreuna cu ANPCDEFP prin programul Tineret in Actiune organizeaza Targul Voluntariatului in Bucuresti: VoluntEXPO 2009.


Pro Vobis - Centrul National de Voluntariat va invita la Saptamana Nationala a Voluntaritului in Bucuresti si toate activitatile de voluntariat pe care le organizam si care au nevoie de foarte multa vizibilitate catre publicul larg. Aproximam 50 organizatii participante (din tara si din Bucuresti) si in jur de 1000 vizitatori.


Locatia: Parcul Cismigiu.


Actiunea va fi promovata prin afise si flyere dedicate cat si pe toate materialele promotionale ale Saptamanii Nationale a Voluntariatului. In cadrul evenimentului va fi organizat un spatiu delimitat unde organizatiile sa isi poata prezenta pe un ecran activitatile pe scurt.


In masura in care se anunta doritori (organizatii de profil) care pot asigura activitati interactive cu publicul vor fi organizte standuri speciale pentru ateliere puse la dispozitia voluntarilor:




- atelier de animatie stradala
- atelier de origami
- atelier de figurine din balonase
- atelier face-painting
- atelier de realizare obiecte din lut
- atelier de materiale reciclabile

Organizatorii asigura standuri si scaune pentru cei doi reprezentanti ai fiecarei organizatii si suport tehnic pentru prezentarea proiectelor.


Toti cei interesati sunt rugati sa completeze formularul de mai jos si sa il trimita la adresa comunicare@provobis.ro pana la data de 10 aprilie

Sursa: StiriONG.ro

Niciun comentariu:

Emag