Emag

luni, 12 iulie 2010

Noutăți

Fiindcă suntem o organizație care pune accent pe valorile ei și fiindcă vrem ca blogul să devină o "fereastră" a ceea ce suntem vom actualiza și posta pentru a ține legătura cu vizitatorii noștri.
Pe blogul organizației sau făcut următoarele modificări:
- Blogosfera A.S.A.F.F.I. - pentru a face blogul mai interesant și să oferim posibilitate voluntarilor să fie cât mai liber și în același timp să își exprime punctele de vedere, noi am creat această pagină dedicată lor. Aici, cel putin o dată pe săptămână voluntarii A.S.A.F.F.I. vor posta un articol, un punct de vedere, o părere, o mică povestioară. Efectiv aproape orice doresc care va avea legătură despre societatea civilă, ong-uri, organizații studențești, voluntariat, facultate și universitate, viața studențească.

- actualizarea paginii Despre noi unde acum puteți vedea cei mai activi voluntari a anului universitar 2009 - 2010.

- actualizarea paginii Activități A.S.A.F.F.I., unde găsiți toate proiectele, traininguri, activitățile, acțiunile organizației din 2008 până recent. La fiecare găsiți căte o mică descriere. Anul universitar 2010 - 2011 vom veni cu mai multe , mult mai multe, din care unele se vor repeta astfel crând o tradiție.

Dacă aveți propuneri de proiecte și activități pe care să le desfășurăm din toamnă spuneți-ne.

Niciun comentariu:

Emag