Emag

duminică, 9 octombrie 2011

A.S.A.F.F.I. recrutează

Vrei să FII PARTE LA SCHIMBARE ?Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor a Facultăţii de Filosofie și Științe Social Politice din Iaşi (A.S.A.F.F.I.) derulează campania de recrutare în perioada 6 – 31 octombrie 2011.

Pe 19 octombrie 2011, te invităm în Amfiteatrul D2, corpul D a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza din Iaşi , etajul I, la prezentarea asociației.

Arată-ne potențialul tău prin iniţiativă şi idei creative făcând parte din echipa noastră. A.S.A.F.F.I. a luat naştere în primăvara anului 2008 la iniţiativa mai multor studenţi din cadrul Facultăţii de Filosofie şi Ştiinte Social Politice. De-a lungul vremii A.S.A.F.F.I. a promovat valori precum: egalitate prin diversitate, angajament, responsabilitate, inovaţie şi excelenţă, munca în echipă, solidaritate şi orientare spre membrii, transparenţă și adaptabilitate. Dacă ești student sau absolvent la Facultatea de Filosofie si Științe Social-Politice la una din specializările:

ü Comunicare şi Relaţii Publice

ü Asistenţă Socială

ü Filosofie

ü Relaţii Internaţionale şi Studii Europene

ü Sociologie

ü Ştiinţe Politice

VINO să te implici încât mai multe proiecte şi să îți pui în practică ideile tale completând formularul de înscriere şi trimite-l la adresa: hr.asaffi@gmail.com până la data de 31 octombrie 2011, ora 00:00 !

Event pe Facebook.

Niciun comentariu:

Emag