Emag

duminică, 22 septembrie 2013

Make an intelligent choice!          Vara aproape că a trecut pe nerăsuflate şi iată că ne aflăm deja la începutul unui nou an universitar.Am avut o vară plină şi nebună. Am făcut înconjurul ţării, am cunoscut oameni excepţionali şi locuri extraordinare, de o frumuseţe aparte, am participat şi la un protest în care am cerut finanţare pentru educaţie.
Cu toate acestea mai avem multă energie pentru a realiza sau a continua proiecte în cadrul asociaţiei. Anul trecut ne-am bucurat sa lansăm un program de mentorat, program ce a avut succes dat fiind că o mare parte din membrii organizaţiei au primit burse de merit. Cu siguranţă acest lucru s-a datorat şi sfaturilor, indrumărilor, materialelor didactice primite de la colegii din anii mai mari.Şi pentru că atunci când munca pe care o depui are rezultate frumoase ne-am gândit şi iată că punem în practică încă o dată un nou program de mentorat pentru boboci. În ce va consta acest program mai exact: ne vom întalni în perioada 28-30 septembrie la standul ASAFFI (unul din corturile puse pe aleea care duce spre FEEA) unde te vor aştepta voluntarii asociaţiei noastre şi te vor ajuta pentru început cu îndrumări, sfaturi, îţi vor explica ce trebuie să faci şi cum poţi primi burse, cum e viaţa de student la noi la facultate, cum sunt cursurile şi seminariile, cum sunt profesorii, unde şi cum îţi poţi petrece timpul liber. Dacă vei dori să beneficiezi şi de materiale precum suporturi de curs, textele de la seminarii, exemple de proiecte pentru seminarii îţi vei putea lăsa datele de contact iar noi vom lua legatura cu tine pentru a ne întâlni la sediul asociaţiei cu scopul de a ne cunoaşte mai bine şi pentru a primi materialele de care ai nevoie. Astfel ne vei cunoaşte mai bine, vei vedea cum se lucrează la noi în echipă iar dacă vei rămâne cu o părere bună despre noi, te poţi înscrie în asociaţie în perioada recrutărilor. Despre recrutări însă vom vorbi într-un alt articol.
          Până atunci îţi reamintim că te aşteptăm sâmbătă, duminică şi luni în intervalul orar 10-16 la cortul ASAFFI pentru a beneficia de un program de mentorat ce îţi poate aduce multe beneficii. Era să uit: pentru că în ASAFFI punem preţ pe performanţa educaţionala, pentru că facem alegeri şi proiecte inteligente pentru viitori oameni de succes, programul de mentorat de anul acesta se numeşte "Make an intelligent choice".

Niciun comentariu:

Emag