Emag

vineri, 15 martie 2013

ASAFFI îşi numără recruţii

          Începutul semestrului al doilea a însemnat pentru ASAFFI o nouă campanie de recrutări. Aceasta s-a desfăşurat în perioada 27 februarie- 7 martie, în care doritorii au aplicat formulare de înscriere. Au urmat trei zile de interviuri în care am avut ocazia să cunoaştem oameni voioşi şi puşi pe muncă.
          În urma acestei campanii, echipa ASAFFI se mândreşte cu 22 de membri noi, pe care aşteptăm să-i cunoaştem la teambulding-ul de duminică, ţinut la Casa de Cultură a Studenţilor. 5 dintre vechii membri vor ţine jocuri de energizare, muncă în echipă şi brainstorming, ce vor crea sau întări relaţii de colaborare între membrii asociaţiei. Desigur că vom încheia ziua de duminică, tot într-un mod plăcut, când va avea loc o întâlnire a membrilor vechi şi noi în El Barin pentru a împărtăşi impresii, idei, păreri şi pentru a ne cunoaşte şi într-un cadru mai puţin formal.
          Aşadar, această campanie de recrutări a fost încununată cu succes iar toţi cei care s-au implicat-organizatori şi participanţi- primesc mulţumiri pentru efortul depus şi interesul acordat asociaţiei noastre. După această perioadă, aşteptăm să ne continuăm activităţile cu noua formulă a echipei pline de idei, pusă pe muncă şi voioasă.

Niciun comentariu:

Emag