Emag

luni, 18 martie 2013

A.S.A.F.F.I. şi-a cunoscut noii membri

          Mai potrivit decât o activitate de teambuilding într-o însorită zi de duminică nu poate fi nimic! Spunem asta deoarece am dat startul unei serii de jocuri minunate, cântece şi povestioare cu care rar te-ntâlneşti. Noii membri ai asociaţiei promiteau să fie activi, plini de idei şi zâmbăreţi şi tocmai de aceea, ne-am adunat cu toţii în Casa de Cultură a Studenţilor pentru a ne cunoaşte, pentru a ne împărtăşi unii altora bucuria, emoţia şi energia de care dispunem.          Fie că am lucrat individual, fie pe echipe, atmosfera a fost în permanenţă minunată. Teambuilding-ul acesta a concentrat idei şi speranţe atât din partea vechilor membri ASAFFI, cât şi din partea celor nou veniţi. Un energizer muzical şi un autoportret al fiecăruia adăugat unei povestioare amuzante au deschis seria de râsete şi voie bună din cadrul asociaţiei.
          Chiar dacă timpul fizic a fost scurt, ASAFFI a reuşit să observe că în urma acestei sesiuni de recrutări, totalul duce la o nouă echipă armonioasă, gata oricând de treabă, plină de viaţă şi căreia îi place să se implice şi să culeaga roadele succesului.
         
          La fel ca la orice teambuilding marca ASAFFI, voia bună se îmbină perfect cu seriozitatea şi lucrul în echipă, tocmai de aceea şi de data aceasta, noii membri au participat la un training despre managementul proiectelor, training ce le-a evidentiat acestora capacitatea de a ajunge la o informatie, de a o percepe şi de a-i da un sens practic.
         

Activităţile organizaţiei au luat contur şi după lăsarea serii, la petrecerea organizată în localul El Barin unde am realizat că parcă ne cunoaştem de o viaţă. În termeni de specialişti, prin glume, jocuri sau paşi de dans, le urăm noilor veniţi "Bun venit!"iar echipei care tocmai s-a format "Spor la
treabă!"

Niciun comentariu:

Emag