Emag

duminică, 4 mai 2008

Sesiune de Comunicari Studentesti Filosofie -10-11 mai 2008

Sesiunea de Comunicări Studenţeşti” din cadrul Facultăţii de Filosofie UAIC Iaşi


ASALT – Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor de Asistenţă Socială Iaşi”, “ASAFFI – Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor de la Facultatea de Filosofie, Iaşi”, în parteneriat cu Facultatea de Filosofie, UAIC, Iaşi, organizează Sâmbătă şi Duminică (10-11 Mai 2008) “Sesiunea de Comunicări Studenţeşti”


Condiţiile de participare la acest eveniment sunt:

  • fiecare participant trebuie să fie student, masterand sau doctorand al Facultăţii de Filosofie, ce studiază la zi sau id;

  • lucrarea trebuie să aibă caracter ştiinţific, specific specializărilor din cadrul Facultăţii de Filosofie;

  • lucrarea trebuie să conţină între 10 şi 30 de pagini (font: Times New Roman; font size: 12; spaţiere: 1.5);

  • un concurent poate participa la aceasta sesiune de comunicări ştiinţifice studenţeşti cu o singură lucrare.


Participanţii pot avea un profesor îndrumător pentru realizarea lucrării ce va fi prezentată. În vederea desfăşurării unei sesiuni cât mai performante, studenţii participanţi vor beneficia de videoproiector, putând astfel să îşi prezine lucrarea în programul Power Point.


Fiecare concurent va trebui ca în maxim 15 minute să îşi prezinte oral lucrarea în faţa unui Juriu format din profesori ai Facultăţii de Filosofie. Dacă în urma prezentării există întrebări, referitoare la tema expusă, din partea profesorilor şi a studenţilor spectatori, concurenţii vor trebui să dea un răspuns cât mai coerent şi cât mai precis.

Referitor la premiile ce se vor acorda, trebuie să menţionăm că toţi participanţii vor fi rasplatiti pentru munca lor. Premiile vor consta în diplome, cărţi de specialitate şi multe alte surprize.

De asemenea, toate lucrările participanţilor vor fi publicate într-o revistă de cercetare, pe care o vom promova la nivelul întregii ţări în cele mai importante centre universitare.


Înscrierile se fac la Secretariatul Facultăţii de Filosofie, sau electronic la stefanpatrascuro@yahoo.com, asalt.iasi@gmail.com, până pe data de 8 Mai 2008.


Informaţii suplimentare la tel.:0742 99 07 26; 0729 931 264


Niciun comentariu:

Emag